Justa

Beste Mirjam

Ik wil je heel erg bedanken, maar dan ook “heel erg bedanken” voor hetgeen je voor mij hebt gedaan en betekent. Het is allemaal een lange weg geweest die ik moest gaan, met ups en downs, maar alles heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Nadat ik afgelopen zomer was uitbehandeld bij jou en jij mij vertelde dat ik nog een doorstart zou maken na het stoppen van mijn behandelingen, dat mijn lichaam die klik weer heeft gevonden, zeg ik maar zo, is echt uitgekomen, ben de afgelopen maanden nog verbeterd, de restklachten die ik nog had in buik, maag, rug, zijn weer minder geworden en de rest accepteer ik.

Ben zo blij dat ik weer meer leef en mijn dingen kan doen zonder die zeurende pijnklachten, verdomde vermoeidheid en pijn in mijn spieren en gewrichten, die ook in de afgelopen jaren steeds meer toenam. Dat alles maakte het leven niet echt makkelijk, maar met een positieve instelling en toch zoveel mogelijk optimistische blijven, met steun uit het gezin, naasten, muziek, kracht uit de natuur (vogels uit de tuin) en jij Mirjam ! nadat ik na 3 jaren reguliere artsen maar in een cirkeltje bleef rond draaien, ben ik blij dat ik door heb gezet!

Ja..ja en dat alles 4,5 jaar geleden overgehouden van een reisje naar Indonesië, wat begon met een voedsel vergiftiging, omgeslagen in dysenterie, gastritis aan mijn maag enz, Dat is het risico van het leven maar mij zien ze daar niet meer. Je gaat steeds meer beseffen dat ik door het oog van de naald ben gekropen, ben zo ontzettend blij dat ik weer echt aan het leven deel neem. Heb weer ontzettend veel geleerd de laatste jaren maar uiteindelijk komen uit alle negatieve dingen van het leven, ook weer positieve dingen.

Nogmaals Mirjam hartelijk dank ook namens mijn kids en mijn man.

Justa.

Mirjam;
Lieve Justa als er eentje doorzettings vermogen heeft getoond ben jij het “zeker”, geregeld heb je het builtje er bij neer willen leggen teveel pijn teveel klachten en werd het je allemaal teveel….. en iedere keer weer had je de kracht om door te zetten, echt je bent een geweldige vrouw… menig geen mogen trots zijn op je wat je hebt volbracht !!