Een blij verhaal

Een jaar geleden besloten wij dat we wel graag kinderen zouden willen. Maar na 9 maanden onbeschermd vrijen (zoals dat heet) was ik nog niet zwanger. Wij hadden een vakantie naar Thailand gepland en 2 weken ervoor werd ik ziek. Ik kreeg behoorlijke buikgriep, ik liep gewoon leeg. Dit duurde vrij lang en omdat we op vakantie zouden gaan, heb ik van de huisarts twee keer achter elkaar een vrij zware antibiotica kuur gekregen. Het werd er allemaal niet beter op dus we hebben besloten de vakantie annuleren.

Een week later was ik weer opgeknapt en hebben we alsnog een last-minute naar de zon geboekt. Toen ik terugkwam was ik zwanger. We kregen een gezonde dochter en na een jaartje dachten we; doe maar een broertje of een zusje! Maar helaas…… er gebeurde niks, ik werd elke maand gewoon ongesteld. Na anderhalf jaar zijn wij hiermee naar een gynaecoloog gegaan en kwamen vervolgens in de molen van medische onderzoeken. Maar alles was goed, met ons allebei. Ik heb aan meerdere gynaecologen de vraag gesteld of die antibioticum kuren die ik destijds had geslikt van invloed hebben kunnen zijn op het feit dat ik destijds wel zwanger werd, maar dit werd steeds ontkend. Na 3 jaar onbeschermd vrijen, gaan ze actie ondernemen in de reguliere geneeskunde en ik kreeg hormonenspuiten mee voor een KI behandeling.

Toen werd ik gebeld door een vriendin die mij vertelde ven een dat een vriendin van een zus van haar kapper blablablabla na 8 jaar tobben, mislukte KI en IVF behandelingen, uiteindelijk bij een homeopaat onder behandeling is gegaan en binnen een jaar zwanger was.

Toen heb ik de hormonenspuiten even ongebruikt in de kast gezet en heb Mirjam Iseger gebeld. Zij constateerde dat ik de ziekte van Lyme had. Dit zat in mijn bindweefsel en hierdoor zou ’t vrijwel onmogelijk zijn om zwanger te raken. Na mijn eerste bezoek was ik ontzettend opgelucht. Ik kreeg een kuur met korreltjes die ik eens per week in moest nemen, 3 flesjes drainage druppeltjes en nog een potje pillen voor mijn darmen. Daarbij moest ik 2 liter water per dag drinken. Ik heb dit heel trouw gedaan en na de kuur was de ziekte van Lyme weg!
Toen heb ik nog een voedingssupplement gekregen dat het Isoflavon hormoon weer moest opbouwen.

Na de laatste kuur ben ik niet meer ongesteld geworden. Ik ben 11 weken zwanger.
En blij, heel erg blij !!!!

Van een blije patiënt die graag anoniem wilde blijven.